واحد تغذیه

تعداد بازدید:۳۱۶

احسان طهماسبی

سمت : مسئول تغذیه 

شماره تماس : 32174206

وظایف اصلی کارشناس تغذیه در بیمارستان:

ارزیابی تغذیه‌ای بیماران:

بررسی سوابق پزشکی و تغذیه‌ای بیماران.

انجام معاینات بالینی و بررسی آزمایش‌های مرتبط.

تعیین نیازهای تغذیه‌ای فردی بر اساس شرایط بیمار (بیماری، سن، فعالیت بدنی و غیره).

برنامه‌ریزی غذایی:

تهیه برنامه‌های غذایی متناسب با نیازهای تغذیه‌ای بیماران و شرایط بالینی آنها (مانند رژیم‌های کم‌چربی، کم‌سدیم، یا رژیم‌های مخصوص بیماران دیابتی).

نظارت بر اجرای برنامه‌های غذایی و تنظیم آنها در صورت لزوم.

آموزش:

آموزش بیماران در مورد تغذیه مناسب، رژیم‌های غذایی و اهمیت رعایت آنها.

آموزش کارکنان آشپزخانه و سایر کارکنان بیمارستان در مورد اصول بهداشت مواد غذایی و تغذیه سالم.

نظارت:

نظارت بر فرآیندهای تهیه و توزیع غذا در آشپزخانه بیمارستان.

اطمینان از رعایت موازین بهداشتی در تهیه و توزیع غذا.

نظارت بر کیفیت و کمیت مواد غذایی.

همکاری:

همکاری با پزشکان، پرستاران و سایر اعضای تیم درمانی در مورد مسائل مرتبط با تغذیه بیماران.

شرکت در کمیته‌های مرتبط با تغذیه و رژیم درمانی بیمارستان.

تهیه گزارش‌های مرتبط با فعالیت‌های واحد تغذیه و ارائه به مقامات مربوطه.

آخرین ویرایش۲۹ مرداد ۱۴۰۴